* Proje Personel Alımı İlanı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Proje Personel Alımı İlanı

PROJE PERSONEL ALIMI İLANI

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yürütülen ve Odamızın da proje ortağı olduğu, Turizm sektörünün yiyecek – içecek hizmetleri alt sektör grubunda, Avrupa Yeterlilik Çerçevesi ve Ulusal Meslek Standartları ile uyumlu, ölçme, değerlendirme ve belgelendirme sistemi oluşturulması amacıyla ATSO Mesleki Sınav ve Sertifikasyon Merkezi isimli AB projesi kapsamında 14 ay süresince tam zamanlı aşağıdaki özelliklerde personel istihdam edilecektir.

Test Merkezi Sorumlusu

• Üniversite mezunu tercihen Ölçme Değerlendirme alanında eğitim almış olan,

• MS Office programlarını ve istatistik paket programları etkin kullanabilen,

• Tercihen İngilizce bilen

• Mesleki gelişmeleri izleyen ve katkı sağlayan,

• İletişim ve yönetim becerisine sahip,

• Başarı odaklı, ekip çalışmasına yatkın, organizasyon becerilerine sahip,

• Mesleki eğitim alanında tecrübeli,

• Seyahat engeli bulunmayan,

• Tam zamanlı çalışabilecek,

• Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,

• 45 yaşından gün almamış olmak.

Test Merkezi Çalışanı

• Üniversite mezunu tercihen Ölçme Değerlendirme alanında eğitim almış olan,

• MS Office programlarını etkin kullanabilen,

• Tercihen İngilizce bilen

• İletişim ve organizasyon becerisine sahip,

• Seyahat engeli bulunmayan,

• Başarı odaklı, ekip çalışmasına yatkın,

• Tam zamanlı çalışabilecek,

• Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış

• 35 yaşından gün almamış olmak.

Özgeçmişlerin 1 Ocak 2012, Pazar günü saat:17.00’a kadar info@atsomesem.org.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Sorularınız için: info@atsomesem.org.tr