* Pure London Uluslararası Bayan Hazır Giyim ve Aksesuar Fuarı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Pure London Uluslararası Bayan Hazır Giyim ve Aksesuar Fuarı Hk.

Sayın Üyemiz,

Uluslararası tanıtım çalışmaları TG-Expo tarafından yürütülen Pure London Uluslararası Bayan Hazır Giyim ve Aksesuar Fuarı, 4-6 Ağustos 2013 tarihlerinde Londra Olimpia’da gerçekleştirilecektir.

Pure London fuarı, Şubat ve Ağustos aylarında olmak üzere  yılda iki kez, Londra Olimpia’da düzenlenmektedir. Bu yıl 34. yapılacak olan Fuar, her sezon 13.000 sektörel ziyaretçiyi ve 1.000’in üzerinde markayı bir araya getirmektedir.

15.000 bağımsız moda şirketi ve 90 büyük perakende satış mağazası bulunan İngiltere hazır giyim pazarı 2011 yılında, Türkiye için İran, Irak ve Almanya’dan sonra 2. büyük ihracat pazarı olarak açıklanmıştır. İngiliz hazır giyim ve tekstil üretimi azalmakta olup, Türkiye hazır giyim ihracatını sürekli arttırmakta ve Türk firmaları ilgi görmektedir. Fuara katılacak kilit satın alıcılar arasında; Harvey Nicholes, Fenwick, Debenhams,  Harrods, John Lewis, House of Fraser, River Island, Selfridges, Amazon, Black White Denim, Nextgibi firmalar vardır.

Fuar hakkında detaylı bilgi için TG Expo Uluslararası Fuarcılık A.Ş. (İlayda Çolak, Bölge Satış ve Pazarlama Sorumlusu, ilayda@tg-expo.net Tel: 0216 338 45 25) ile temas kurulabilir.