* Referans Gazetesi Abonelik Hizmet Paketi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Referans Gazetesi Abonelik Hizmet Paketi

Referans Gazetesi tarafından kolay web sitesi hazırlama altyapısı ile gazete aboneliğini içeren bir hizmet paketi hazırlanmıştır.

Bu kapsamda; Referans Gazetesi, özel indirimle sunduğu 1 yıllık gazete aboneliğini kabul eden şirketlere bu aboneliğe ek olarak; internet alan adı, kurulum hizmet programı, 5 adet e-posta adresi, 24 saat online destek ile, 1 yıl boyunca hosting hizmetini ücretsiz olarak sağlamayı taahhüt etmektedir. Aboneliğin gelecek yıllarda da devam etmesi halinde, Gazete tarafindan sağlanan web hizmeti de devam edecektir.

Söz konusu hizmet paketinden yararlanmak isteyen üyelerimizin doğrudan Referans Gazetesi ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Bilgi İçin:

Tel: 0800 219 67 06 / 0212 449 65 39