* Romanya`da Düzenlenecek Fuarlar Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Romanya`da Düzenlenecek Fuarlar Hk.

Değerli Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, 29 Mayıs - 1 Haziran 2014 tarihleri arasında ROMEXPO Bükreş Sergi Merkezi'nde 31. Uluslararası Aile ve Ev İçin Çok Amaçlı Tüketici Ürünleri Fuarı ve 25 - 28 Eylül 2014 tarihlerinde, yine ROMEXPO Bükreş Sergi Merkezi'nde, 20. Uluslararası Kozmetik Ürünleri, Vücut Bakımı ve Kuaförlük Fuarının gerçekleştirileceği belirtilerek, Türk özel sektör temsilcilerinin söz konusu Fuarlara katılımının iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesi açısından son derece önemli olduğu vurgulanmaktadır.

Her iki Fuara ilişkin katılım şartlarına http://www.romexpo.ro/program-en internet sitesinden ulaşılabilmektedir. Detaylı bilgi için Romanya Büyükelçiliği Ticaret Ofisi (Valentin STANISLAV, E-posta: bce.ankara@dce.gov.ro ) ile temasa geçilmesi gerektiği hususunu bilgilerinize sunarız.