* Rus Firmalarıyla Yaşanan Sorunlar Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Rus Firmalarıyla Yaşanan Sorunlar Hakkında

Değerli Üyemiz,

Rusya Federasyonu Devlet Başkanının 1 Aralık 2014 tarihinde ülkemize gerçekleştirdiği ziyaret sırasında, önümüzdeki dönemde Türkiye ile Rusya Federasyonu arasında yatırımlar ve hizmetleri içeren bir ticaret anlaşması yapılmasına ilişkin müzakerelere başlanılmasının kararlaştırıldığı ve bu hususun söz konusu ziyaret kapsamında imzalanan Ortak Bildiride yer almaktadır.

Ülkemiz ve Rusya Federasyonu arasında imzalanması öngörülen Hizmet Ticareti ve Yatırım Anlaşması'na yönelik hazırlık çalışmalarında yararlanılmak üzere, Rusya Federasyonu'nda yatırımları bulunan firmalarımızın yaşadığı sorunların http://tobb.org.tr/DEID/basvuru/rusya adresinde yer alan formun doldurularak, Ekonomi Bakanlığı'na iletilmek üzere 26 Ocak 2015 tarihine kadar Odamıza (Faks: 0252 614 57 91) iletilmesi hususunu bilgilerinize sunarız.