* Rusya Federasyonu İş Ve Ticaret İmkanları Toplantısı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Rusya Federasyonu İş Ve Ticaret İmkanları Toplantısı

BlackSea & Caspian Business Dergisi ve Rusya Ticaret Mustesarligi Isbirligi

RUSYA FEDERASYONU IS VE TICARET IMKANLARI Toplantisi

Rusya Ticaret Mustesarligi  /  Ankara

3 Temmuz 2009

BlackSea & Caspian Business Dergisi (www.blacksea-caspian.com) ve Rusya Ticaret Mustesarligi isbirligi ile 3 Temmuz 2009 Cuma gunu saat 11:00 de RUSYA FEDERASYONU IS VE TICARET IMKANLARI toplantisi duzenlenecektir.

Toplantida Rusya Federasyonu genel sektorel bilgilerin yanisira katilmak isteyen firmalarin sektorleri dogrultusunda Rusya Federasyonu genelinde sektorel Rus firmalarinin temas noktalari sunulacaktir.

Toplanti genel bir sohbet havasinda gececek ve yaklasik 2 saat surecektir. Rusya Federasyonu Ticaret Mustesari Rusya Federasyonu sektorleri ile ilgili brifingleri verecek ve Yayin Grubumun Krasnodar`a yapacagi gezi oncesinde bolgedeki son durumlari ve ihale ve projeleri katilimcilar ile paylasacaktir. Katilimcilar toplanti ardindan tek tek Mustesar ile gorusme imkani bulacaklardir.

Katilmak isteyen firmalarin katilim ucreti ile ilgili BlackSea & Caspian Business Dergisi Genel Yayin Koordinatoru ile temasa gecmelerini rica ederiz.

Olga Pisareva

Genel Yayin Koordinatoru