* Rusya`nın Dünya Gıda Sisteminde Gelecekteki Rolü Konulu Konferans - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Rusya`nın Dünya Gıda Sisteminde Gelecekteki Rolü Konulu Konferans

Sayın Üyemiz,

21 -23 Haziran 2011 tarihlerinde, Moskova Dünya Ticaret Merkezi’nde, Ulusal Gıda İhracatçıları Birliği, Moskova Ticaret ve Sanayi Odası ve “Mega EXPO” firması tarafından “Rus Gıda İhracatçıları Fuarı” düzenleneceği bildirilmiştir.

Yazıda ayrıca, söz konusu fuar çerçevesinde, uluslar arası konferans ve seminerler düzenlenerek, Rus tarım sektörünün ihracat potansiyeli, Rus mevzuatı, Rus mal ve hizmet sağlayıcılarının performansı konularında yabancı katılımcıların bilgilendirilmesinin hedeflendiği ifade edilmiştir.

Bu kapsamda, “Rusya’nın Dünay Gıda Sisteminde Gelecekteki Rolü” (The Future Role of Russia in the World Food System) konulu bir konferansın, 21 Haziran 2011 tarihinde, Moskova Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirileceği belirtilmiş olup; detaylı bilgi için Moskova Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Vera Nekrasova (Tel/Faks: +7 499 132-07-33, +7 499 132-07-64, E-posta: protocol@mtpp.org, extrade@mtpp.org) ile temas edilmesi gerekmektedir.