* Rusya Novosibirsk`e Heyet Ziyareti Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Rusya Novosibirsk`e Heyet Ziyareti Hk.

Sayın Üyemiz,

Türk Hava Yollarının, Rusya'nın Novosibirsk şehrine yeni hat açmış olduğu ve uçuşlara başlamıştır. Bu vesile ile THY ile yapılan protokol çerçevesinde azami 40 işadamımız ile birlikte 23 - 27 Haziran 2013 tarihleri arasında Novosibirsk’e yönelik işadamları heyetinin gerçekleştirilecektir.

İşadamları heyetine; otomotiv ve yan sanayi, konfeksiyon, turunçgiller (yaş sebze meyve), mücevher ve değerli taşlar, plastik boru ve çimento sektörlerinde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda görülmektedir.

Bu çerçevede heyete katılmak isteyen firmaların www.tim.org.tr'de yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak, en geç en geç 6 Haziran 2013 Perşembe günü mesai bitimine kadar (selimsaka@tim.org.tr) e-posta adresine göndermeleri; organizasyon kapsamındaki uçak bileti, ikili görüşmeler ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmalarımızın, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Şirinevler Şubesi (Şube kodu: 282), (Iban No : TR93 0001 5001 5804 8000 9634 35), Swift Kodu: TVBATR2A Avro hesabına 1.400 ,- Avro (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları ve ilgili banka dekontunu (erkanbavram@tim.org.tr) e-posta adresine iletmeleri gerektiği hususunu bilgilerinize sunarız.