SALGIN SONRASI İÇİN KURUMSAL ÖNERİLER WEBİNARI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SALGIN SONRASI İÇİN KURUMSAL ÖNERİLER WEBİNARI

KOBİ sahiplerine ve yöneticilerine yönelik olarak salgın sonrası için kurumsal öneriler hakkında 3 Aralık 2020 Perşembe günü saat 14:00'te İnternet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Türkiye Kurumsal Yönetim Demeği işbirliğinde internet üzerinden gerçekleştirilecek olan seminerde;

• Salgının başından itibaren alınan/alınabilecek kısa ve uzun vadeli önlemler,
  • Kurumsal yapılanma çalışmaları ve çevik yönetime bakış açıları,
  • Belirsizlik dönemlerinde iş yaparken dikkat edilecek başlıklar,
  • Dünyayı nasıl takip edelim? Finansman, Yatırımcı arayan, pazarlarını genişletmek isteyenlere öneriler. Finansman sağlayıcılar şirketlerde neleri soruyor?
  • Salgın sonrası üst düzey yöneticileri hangi vasıflar aranacak? Hangi vasıflar şirketleri kurtardı? konuları değerlendirilecek olup, seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Program İçeriği

14:00 – 14:30     Açılış Konuşmaları

14:30 – 15:30    Salgın Sonrası İçin Yöneticilere Kurumsal Öneriler Paneli

Moderatör: Mehmet Göçmen – TKYD Danışma Kurulu Üyesi

İdil Yiğitbaşı - Yaşar Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süt Yönetim Kurulu Başkanı

Murat Kolbaşı-  TOBB Türkiye Züccaciye Meclis Başkanı Arzum Küçük Ev Aletleri  Yönetim Kurulu Başkanı

15:30 – 16:00     Soru Cevap

Seminere katılım ücretsiz olup, https://tobb-org.zoom.us/j/91211235117

(Şifre: 721851) linkinden katılım sağlanabilmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.