SANAYİ KURULUŞLARI İÇİN COVİD-19 HİJYEN, ENFEKSİYON ÖNLEME VE KONTROL KILAVUZU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SANAYİ KURULUŞLARI İÇİN COVİD-19 HİJYEN, ENFEKSİYON ÖNLEME VE KONTROL KILAVUZU

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü'nden Odamıza iletilen yazıda, Türk Standartları Enstitüsü tarafından yayımlanan, firmalara salgınla mücadelede yol gösterici nitelikte olan ve firmaların salgın sonrası dönemin ihtiyacı olan "güvenilir, salgından etkilenmemiş ve hijyenik üretim" standartlarına uygun üretim yapabilmesi için bir rehber görevi görecek "Covid-19 Hijyen, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Kılavuzu" na https://www.tse.org.tr internet adresinden ulaşılabileceği bildirilmiştir.

İlgili üyelerimize duyurulur.