* Sanayi Sicil Belgesi Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Sanayi Sicil Belgesi Hakkında

Değerli Üyemiz,

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden Odamıza gelen yazıya göre;

Sanayi Sicil Belgesi  almış olan Üyelerimizin, 30.04.2015 tarihine kadar, Sanayi Sicil Bilgi Sistemi üzerinden, 2014 yılı Yıllık İşletme Cetvellerinin  girişini yapıp, ”İl Müdürlüğüne Gönder” seçeneğine tıklayarak bu bilgileri Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne göndermeleri gerektiği bildirilmektedir.

Aksi durumda 6948 sayılı Sanayi Sicil Kanununun 9. maddesi gereği Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından 835 TL idari para cezası uygulanacağı bildirilmektedir.

Ayrıca Sanayi Sicil Belgesindeki bilgilerde (Ünvan-Adres değişikliği ve Ürün değişikliği)  değişiklik olması halinde bir ay içerisinde Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’ne başvurularak, yeni bilgilere göre belgenin yeniden düzenlenmesi gerekmektedir.

Sanayi Sicil Bilgi Sistemi’ne ulaşmak için tıklayınız

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nden Üyelerimize duyurulur.