* Şangay İşbirliği Örgütü Tarafından KOBİ`lere Yönelik Olarak Düzenlenecek Forum - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Değerli Üyemiz,

26 - 27 Ağustos 2014 tarihlerinde Altay bölgesinde bulunan Belokuriha şehrinde girişimcilik ve sınır ötesi işbirliği konusunda Şangay İşbirliği Örgütü (ŞİÖ) ŞİÖ 2. Gençlik Forumu'nun düzenlenecek ve Forumun bu yılki ana temasının ŞİÖ coğrafyasında küçük ve orta ölçekli ekonomik projeler geliştirilecektir.

ŞİÖ üye, gözlemci ve diyalog ortağı devletlerden 1.500 genç işadamının katılımının beklendiği ifade edilen Foruma, ülkemizden işadamlarının davet edildiği ve Altay bölgesindeki konaklama, iaşe ve şehir içi ulaşım masraflarının karşılanacaktır.

KOBİ oranın düşük olduğu Rusya'da KOBİ'lere yönelik teşvik edici önlemler alınmakta; bu bağlamda Rusya KOBİ'lerimiz için önemli bir yatırım potansiyeli sunmaktadır.

Foruma katılıma ilişkin detaylı bilgiler için Bayan Kseniya Guseva (Tel: +7 917 599 13 12, e-posta: info@molpatala.ru ) ile teması geçilmesi gerektiği hususunu bilgilerinize sunarız.