* Saraybosna – Alışveriş Merkezi Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Saraybosna – Alışveriş Merkezi Hakkında

Saraybosna Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği’nden alınan ilgide kayıtlı yazıda, son yıllarda, Bosna-

Hersek’te, mağaza, ofis, vb. açarak faaliyetlerini sürdüren ihracatçı Türk firmaların artmakta olduğu

belirtilmiş olup, modern alışveriş merkezlerinin, Bosna-Hersek’te yeni yeni açılmaya başladığı ve

giderek nihai tüketiciye yönelik ticaretin bu merkezlere kayacağının düşünüldüğü ifade edilmiştir.

Yazıda devamla, Bosna-Hersek’in en çok okunan Dnevni Acaz isimli günlük gazetesinde,

Saraybosna’da inşa edilen ve inşaatının yakın zamanda tamamlanacağı söylenen modern

IMPORTANNE merkezine ilişkin bir reklam yayınlandığı belirtilmiş olup, reklamda, IMPORTANNE

merkezinin iş merkezi, alışveriş merkezi ve konutlar olmak üzere üç bölümden oluşacağı ve merkezde

yer almak isteyen ve ilgi gösteren tüm tüzel ve gerçek kişilerin başvuru yapabilecekleri belirtilmiştir.

Merkezin bölümlerinde yer alabilecek ticari faaliyetler ile merkezin irtibat bilgileri aşağıda

verilmektedir;

Alışveriş Merkezi:

Moda – Tekstil

Mücevher, takı, vb.

Ayakkabı

Spor

Elektronik

Ev Dekorasyonu

Çocuk Eşyası

Özel Mağazalar (gözlük stüdyosu, çiçek mağazası, eczane, kuru temizlik, vb.)

Konu : Saraybosna – Alışveriş Merkezi Hakkında

İş Merkezi: