SATINALMA VE MALİ İŞLER BİRİMİNE ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SATINALMA VE MALİ İŞLER BİRİMİNE ÇALIŞMA ARKADAŞI ARIYORUZ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası “Satınalma ve Mali İşler” biriminde istihdam edilmek üzere aşağıda genel nitelikleri belirtilen çalışma arkadaşı aranmaktadır.

Adayların söz konusu pozisyon için yeterlilikleri yazılı sınav ve/veya sözlü mülakat ile ölçülecektir.

Başvuruların resimli özgeçmiş ile birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’na ya da info@fto.org.tr e-posta adresine 11.03.2021 Perşembe günü mesai bitimine kadar iletilmesini rica ederiz.

• Üniversitelerin Maliye, İktisat, İşletme bölümlerinden mezun
  • Genel Muhasebe işlemlerinde en az 5 yıl deneyimli,
  • Tercihen Serbest Muhasebeci Mali Müşavir belgesine sahip,
  • Resmi beyannameleri düzenleyip kontrol edebilecek,
  • Yasal mevzuatı ve kanunları yakından takip eden,
  • Yönetsel becerileri ve insan ilişkileri kuvvetli, takım çalışmasına yatkın
  • Microsoft Office programlarını(özellikle excel) çok iyi kullanabilen,
  • Mali tablo hazırlama, okuma ve raporlama becerisi yüksek,
  • Sistematik çalışma ve raporlama becerisine sahip
  • B sınıfı ehliyeti olan ve aktif araç kullanan,
  • İletişim yönü kuvvetli, Üyelerle iyi iletişim kurabilecek
  • Hızlı karar verebilen, sonuç odaklı, problem çözen
  • Ekip çalışmasına yatkın, çalışma arkadaşları ile uyumlu çalışabilecek
  • 35 yaşını aşmamamış
  • Erkek adaylar için askerlik yapmış veya muaf
  • Fethiye’de ikamet eden veya Fethiye’de ikamet edebilecek.