SATIŞIN ŞİFRELERİ SEMİNERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SEMİNER

EĞİTMEN: ECE ÜVEY

EĞİTİM TARİHİ: 09 ŞUBAT 2017 PERŞEMBE

SAAT:  19:30- 21:00 (90 dk)

EĞİTİM YERİ: FTSO LİKYA TOPLANTI SALONU

EĞİTİME KATILIM PAYI: 50 TL

• Satış görüşmesi için nasıl hazırlıklar yapılmalı?
  • Satış görüşmesinde kullanılabilecek teknikler var mı?
  • Satış sonrası bir çalışma yapmak gerekli mi?
  • Ürün ya da hizmeti en etkili ne şekilde sunabilirim?
  • Satış çalışmaları için altın kurallar var mı?

Bu eğitim ile satış ekibinizin, bu soruların cevabı ile birlikte satış becerilerini pratik uygulamalarla geliştirmesini hedefliyoruz.

Ece ÜVEY:

Ece Üvey, Tarsus'ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Tarsus'ta tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Kimya Bölümü'nü bitirdi. 12 yıl boyunca çalıştığı satış pazarlama alanında çok sayıda mesleki eğitim almanın yanı sıra Çukurova Üniversitesi’nde pazarlama üzerine yüksek lisansını tamamladı. 2008 yılında tanıştığı İzgören Akademi tarafından düzenlenen Beden Dili Eğitici Eğitimi ve Eğitmen Uzmanlık Akademisi'ni başarı ile tamamladı. İnsan kaynakları yönetimi, iç denetçilik, proje yönetimi, motivasyon, marka yönetimi ve iş güvenliği konularında eğitim aldı. NLP master derecesine sahiptir. 2012 yılında İzgören Akademi ile yolları tekrar kesişen Üvey, insan kaynakları alanında yürütülen projelerde proje uzmanı olarak görev aldı. İzgören Akademi Adana Temsilciliği görevini yürütmenin yanı sıra Etkili İletişim, Beden Dili, Satışın Şifreleri ve Takım Çalışması konularında eğitimler vermektedir.

Eğitim Başvuruları Hakkında;

- Eğitim katılımcı sayısı ve eğitim tarih değişiklikleri Odamız tarafından belirlenmektedir.

- Eğitimlerimiz ile ilgili tüm güncel bilgiler ve detaylar www.fto.org.tr internet adresindeki etkinlik takviminde bulunmaktadır.

- Eğitim sonunda katılımcılara “Katılım Belgesi” verilmektedir.

- Eğitimlerimize FTSO üyeleri ve üye çalışanları başta olmak üzere tüm fethiye halkı yararlanabilmektedir.

- Eğitimlerimizde kontenjanımız sınırlı olup, 20 kişi altında başvuru alan eğitimlerimiz Yönetim Kurulu Kararı ile iptal edilmektedir.

- Söz konusu eğitimlere FTSO üyesi olan aynı işletmeden  4-6 kişi arasında katılımcı olması halinde katılımcı başına %10 indirim, 7-10 kişi katılımcı olması halinde katılımcı başına %15 indirim uygulanmaktadır.

- Eğitimlere katılmak isteyenlerin katılımcı adı, firma unvanı ve iletişim bilgilerini belirterek telefon veya mail yolu ile ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

İletişim Bilgileri;

Deren KARASU