* Sayın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın Yunanistan ziyareti 13 - 15 Mayıs 2010 [DEİK] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Sayın Üyemiz,

T.C. Dışişleri Bakanlığı tarafından iletildiği üzere, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 13-15 Mayıs 2010 tarihlerinde Yunanistan’a resmi bir ziyaret gerçekleştirecektir. Söz konusu ziyarete, çok sayıda Bakanın ve Türkiye-Yunanistan arasındaki ticari ve ekonomik işbirliği imkanlarının artırılması amacıyla, DEİK koordinasyonunda bir özel sektör heyeti ile iştirak edilmesi öngörülmektedir.

Söz konusu resmi ziyaret vesilesi ile DEİK/Türk-Yunan İş Konseyi ve karşı kanat kuruluşu Yunan Girişimciler Federasyonu (SEV) işbirliğinde iki ülke iş dünyasının geniş katılımıyla 14 Mayıs 2010 tarihinde “Türk-Yunan İş Forumu” gerçekleştirilecektir. İki ülke Başbakanları Sayın Erdoğan ve Sayın Papandreu’nun Türk-Yunan İş Forumu’nu onurlandırmaları ve katılımcılara hitap etmeleri öngörülmektedir. Nihai program, katılım koşulları ve diğer detaylar bilahare iletilecektir.

Sayın Başbakanımıza sunmak üzere Yunanistan ile iş ilişkilerinde karşılaşılan sorunlar, çözüm önerileri ve Yunan makamları nezdinde dile getirilmesinde fayda görülen diğer hususların ekte yer alan başvuru formu aracılığıyla tarafımıza iletilmesi önem arz etmektedir.

Bu bilgiler ışığında anılan ziyarete katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak, avans ödeme bedelinin ödendiğini gösteren,  katılımcının isminin de kayıtlı olduğu ödeme dekontu ile birlikte en geç 4 Mayıs 2010 mesai bitimine kadar DEİK’e (Leyla Gürbüz, Tel : 0 212 339 50 20, Faks: 0212- 339 50 65, leylagurbuz@deik.org.tr ) iletmeleri gerekmektedir.

Taslak heyet programı için lütfen tıklayınız.
Başvuru formu için lütfen tıklayınız.