* Sayın Cumhurbaşkanımızın Pakistan Ziyareti Hakkında [DEİK] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Sayın Cumhurbaşkanımızın Pakistan Ziyareti Hakkında [DEİK]

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nden alınan bir yazıda, Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün 30 Mart – 1 Nisan 2010 tarihlerinde Pakistan’a resmi ziyarette bulunması planlandığı bildirilmiştir.Pakistan`da faal olan ve iş yapmayı planlayan işadamlarımızın katılımıyla TOBB / DEİK organizasyonunda oluşturulacak bir heyet bu ziyaret sırasında Sayın Cumhurbaşkanımıza refakat edecektir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün 30 Mart – 1 Nisan 2010 tarihlerinde Pakistan’a resmi ziyarette bulunması planlanmaktadır.

Söz konusu ülkede faal olan ve iş yapmayı planlayan işadamlarımızın katılımıyla TOBB / DEİK organizasyonunda oluşturulacak bir heyet bu ziyaret sırasında Sayın Cumhurbaşkanımıza refakat edecektir.

İslamabad, Lahore ve Karaçi şehirlerini içeren ziyaret kapsamında Sayın  Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız ve beraberindeki resmi Türk heyetinin teşrif edecekleri, karşı ülkeden işadamlarının da katılımlarıyla gerçekleştirilecek İş Konseyi Toplantılarında işbirliği imkanları ele alınacak ve firmalar arası ikili görüşmelere yer verilecektir.

Detaylı bilgileri ve katılım koşulları önümüzdeki günlerde tarafınıza bilahare duyurulacak olan söz konusu ziyaret programına katılmak isteyen firmalarımızın ekte yer alan “Ön Katılım Teyit Formunu” doldurarak 26 Şubat 2010, Cuma günü mesai bitimine kadar avans miktarı olan 1,500 Euro’yu DEİK’in banka hesabına yatırarak  (İş Bankası Beyoğlu Şubesi (1011) TL TR68 0006 4000 0011 0111 7015 60 EURO  TR70 0006 4000 0021 0113 3147 26) banka dekontu ile birlikte DEİK’e (Faks:212 270 37 84; Tel:212 339 50 37, E-posta:  halea@deik.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Ziyaret programı ve buna bağlı ziyarete katılım ücreti kesinleştirilecek ve avansın üzerine ödenecek tutar ayrı bir yazı ile avans ödemesi yapanlara bildirilecektir. İşadamları heyetine tanınan kontenjanın belirli bir sayıyla sınırlı olması nedeniyle katılımcı kayıtları, ödemesi yapılmış başvuruların DEİK`e intikal sırasına göre alınacaktır.

EK: Program