*Seçimde Tüzel Kişilerin Temsili - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*Seçimde Tüzel Kişilerin Temsili

11 Mayıs 2013 tarihli Odamız Seçimlerinde Seçilen Tüzel Kişilerin

Meclis ve/veya Meslek Komitesinde Temsiline İlişkin Duyuru

11 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilen Odamız Seçimleri sonrasında Meslek Komitesi ve/veya Meclis Üyeliğine seçilen tüzel kişilerin,

·         Şirketlerini/kooperatiflerini Odamızda temsil edecek gerçek kişi temsilcisini belirtir dilekçe ve

·         Ekinde Ticaret Sicili Müdürlüğü'nden alınmış yetki belgesini,

17.05.2013 saat 14:00'e kadar Odamıza iletmeleri gerekmektedir. Ticaret Sicili Müdürlüğü'nden bu sebeple alınacak yetki belgeleri ücretsiz olacaktır.

Söz konusu dilekçe ve ekinde yetki belgesini, 17 Mayıs 2013 Cuma günü saat 14:00'e kadar Odamıza sunmayan tüzel kişiler, 18 Mayıs 2013 Cumartesi günü  yapılacak olan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri ile Disiplin Kurul Üyeliği ve Genel Kurul Üyeliği seçiminde, ilgili mevzuat gereği oy kullanamayacaktır.

Eki :   Odaya Verilecek Olan Dilekçe Örneği

Dilekçe Örneği