* Selanik uluslararası Fuarı ve Gümülcine Ticaret Fuarı [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Selanik uluslararası Fuarı ve Gümülcine Ticaret Fuarı [TOBB]

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB)’nden alınan bir yazıda, Ana teması `Renovasyon ve Çevre Dostu Binalar` olan ve Gümülcine`de düzenlenen tek fuar olma niteliği taşıyan ve bu yıl  yirmi birincisi düzenlenecek olan Gümülcine Ticaret Fuarı`nın 26 - 29 Mayıs 2011 tarihleri arasında, onuncusu düzenlenecek olan Girit Ticaret Fuarı`nın ise Ekim ayı başlarında gerçekleştirilmesi düşünülmektedir.

Rodop ili Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Sanayi ve Ticaret Odası`nın yönetimleri herhangi bir sektör ayrımına gitmeksizin ülkemizden daha çok firmayı Gümülcine Ticaret Fuarı`nda görmek istediklerini belirtmişlerdir. Gümülcine Başkonsolosluğumuz ise Yunanistan`daki ekonomik kriz nedeniyle fuar alanındaki stantların bu yıl daha makul bir fiyata kiralanabileceği görüşündedir.