* SelectUSA 2013 Yatırım Zirvesi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* SelectUSA 2013 Yatırım Zirvesi

Sayın Üyemiz,

ABD Ticaret Temsilciliği tarafından 31 Ekim-1 Kasım 2013 tarihlerinde, dünyanın dört bir yanından yatırımcıları buluşturmayı hedefleyen, SelectUSA 2013 Yatırım Zirvesi Washington D.C’de Marriott Wardman Park Otel’de düzenlenecektir.

Dünyanın çeşitli ülkelerinden yatırımcılar, ABD ekonomik kalkınma örgütleri, Beyaz Saray üst düzey yetkilileri, iş dünyası liderleri, profesyonel hizmet sağlayıcıları, teknik uzmanlar ve sektör liderlerinin katılacağı Zirve’ye siz değerli üyelerimizin de ilgi göstereceği kanısındayız. Geniş iş geliştirme olanakları sunacak olan Zirve’de, networking ve ikili görüşme fırsatlarının yanı sıra; sektörel analizlere yönelik paneller, yatırım fırsatları ve programları hakkında oturumlar da yer alacaktır. Zirve hakkında detaylı bilgiye ekteki dokümanlar aracılığıyla ulaşılabilmektedir.

Söz konusu  Zirve’ye katılmak isteyen üyelerimizin ABD Ticaret Temsilciliği (E-mail: SelectUSASummit@trade.gov, Tel: +1-202-482-6800) ile irtibata geçmeleri rica olunur.

Detaylı Bilgi Ek1
Detaylı Bilgi Ek2