* SELECTUSA 2015 Yatırım Zirvesi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* SELECTUSA 2015 Yatırım Zirvesi

Değerli Üyemiz,

23 - 24 Mart 2015 tarihlerinde Washington'da, ABD Ticaret Bakanlığı tarafından, SelectUSA 2015 Yatırım Zirvesi'nin gerçekleştirilecektedir.

Zirvenin, katılımcı firmaların yöneticilerini, önde gelen hükümet yetkilileri ve özel sektör liderleriyle bir araya getirerek, ABD'nin her köşesinden yatırım fırsatlarının tanıtılmasına imkan sağlayacağı bildirilmektedir. Detaylı bilgilere http://www.selectusaummit.com/ adresinden ulaşılabilmektedir.

ABD'de yatırım yapmayı tercih eden şirketlerin, 17 trilyon dolardan fazla yıllık GSYİH ve 317 milyon tüketicisiyle dünyanın en etkili tüketici pazarına giriş yapacakları belirtilmektedir. Dünyanın en büyük ekonomisi olarak ABD pazarının, ileri sanayi kümeleri, birinci sınıf araştırma ve kalkınma merkezleri, güçlü fikri mülkiyet hakları, istikrarlı bir hukuk ve mevzuat sistemi ve yüksek nitelikli iş gücü arz ettiği ifade edilmektedir. Ayrıca, ABD pazarının A.T Kearney Doğrudan Yabancı Yatırım Güven Endeksinin 16 yıllık endeks tarihinde iki yıl üst üste en yüksek dereceyle ilk sırada yer almaktadır.

SelectUSA 2015 Yatırım Zirvesi'ne ilişkin detaylı bilgi için ABD Ankara Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliği Sorumlusu Jeffrey Justice ile (jeffrey.justice@trade.gov ) irtibata geçilmesi gerektiği hususunu bilgilerinize sunarız.