“KOMŞU KÖYDE SİZİ NE BEKLİYOR?”

SEMİNER

EĞİTMEN: BARIŞ KILIÇARSLAN

EĞİTİM TARİHİ: 24 MART 2017 CUMA

SAAT:  16:30- 18:00 (90 dk)

EĞİTİME KATILIM PAYI: 50 TL

EĞİTİM YERİ: FTSO LİKYA TOPLANTI SALONU

"> SEMİNER: KOMŞU KÖYDE SİZİ NE BEKLİYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SEMİNER: KOMŞU KÖYDE SİZİ NE BEKLİYOR

“KOMŞU KÖYDE SİZİ NE BEKLİYOR?”

SEMİNER

Başarıya ulaşmak için hayatınızdaki 5 seviye!

EĞİTMEN: BARIŞ KILIÇARSLAN

EĞİTİM TARİHİ: 24 MART 2017 CUMA

SAAT:  16:30- 18:00 (90 dk)

EĞİTİME KATILIM PAYI: 50 TL

EĞİTİM YERİ: FTSO LİKYA TOPLANTI SALONU

İnsanlar hep NASIL sorusunun cevabını arar.

·Nasıl daha başarılı olurum?

·Nasıl daha çok satış yaparım?

·Nasıl daha çok para kazanırım?

·Nasıl mutlu bir ilişki yaşarım?

….ve farkında mısınız ?  nasıl bir sır değil, bilgi artık her yerde. Ancak NASIL’ı  bilmemize rağmen bu yolları kullanan ve başkalarının da kullanmasına yardımcı olan  çok az insan var.

NASIL’ı kullanabilmek için en önemli 2 bilgiyi ve kullananların  hayatındaki 5 seviyeyi öğrenmek için mutlaka bu semineri dinlemelisiniz.

Eğitmen: Barış Kılıçarslan

Ankara Üniversitesi’nde Mühendislik Fakültesinde başladığı öğrenim hayatını Preston Üniversitesi İşletme bölümünde tamamladı. Bilkent Sports International Genel Merkezi'nde müşteri ilişkileri ve halkla ilişkiler bölümlerinde çalıştı ve yöneticilik yaptı. 6 yıl boyunca Royal Caribbean International ve Celebrity X şirketleri ile birlikte Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Karayiplerde 24 farklı ülkede; müşteri ilişkileri, yiyecek içecek ve satış bölümlerinde çalıştı ve yöneticilik yaptı. Miami’de Radiance Of The Seas Royal Training Academy tarafından açılan eğitimcinin eğitimi programını tamamladı. Türkiye’ye dönerek kendi uzmanlığı olarak “Sıcak Satış”, “Gayrimenkul Satışı” ve “Motivasyon” konularını belirledikten sonra RE/MAX Türkiye ve İzgören Akademi ile çalışmaya başladı. Türkiye ve yurtdışında birçok eğitim ve sertifika programına katıldı. Kılıçarslan, dünyanın en çok tanınan eğitmeni ve koçu olan Anthony ROBBINS’ten UPW, Jack Canfield’dan BTS ve NLP’nin kurucusu olan Richard BANDLER’dan Uluslararası NLP Uygulayıcısı eğitimlerini aldı. Bugüne kadar 1200 günden fazla eğitim ve seminer veren Barış Kılıçarslan, “Satışın Şifreleri", "Motivasyonun Şifreleri", "Pazarlamanın Şifreleri", "Müşteri Sadakatinin Şifreleri", "Komşu Köyde Sizi Ne Bekliyor?", "Şu Dünyadaki En Mutlu Kişi” konu başlıklarında Türkçe ve İngilizce eğitimler vermektedir. Aynı zamanda kişiye özel profil analizi olan ACES Profil Testlerini uygulamaktadır.
Vizgo Uzaktan Eğitim Setleri:

"Satışın Şifreleri""Satışın Şifreleri Seminer""Satışlarınızı Arttırmak İçin Sonucu Satmak"

Eğitim Başvuruları Hakkında;

- Eğitim katılımcı sayısı ve eğitim tarih değişiklikleri Odamız tarafından belirlenmektedir.

- Eğitimlerimiz ile ilgili tüm güncel bilgiler ve detaylar www.fto.org.tr internet adresindeki etkinlik takviminde bulunmaktadır.

- Eğitim sonunda katılımcılara “Katılım Belgesi” verilmektedir.

- Eğitimlerimize FTSO üyeleri ve üye çalışanları başta olmak üzere tüm fethiye halkı yararlanabilmektedir.

- Eğitimlerimizde kontenjanımız sınırlı olup, 20 kişi altında başvuru alan eğitimlerimiz Yönetim Kurulu Kararı ile iptal edilmektedir.

- Söz konusu eğitimlere FTSO üyesi olan aynı işletmeden  4-6 kişi arasında katılımcı olması halinde katılımcı başına %10 indirim, 7-10 kişi katılımcı olması halinde katılımcı başına %15 indirim uygulanmaktadır.

- Eğitimlere katılmak isteyenlerin katılımcı adı, firma unvanı ve iletişim bilgilerini belirterek telefon veya mail yolu ile ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

İletişim Bilgileri;

Deren KARASU