* Senegal Cumhuriyeti TICCAA Fuarı Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Senegal Cumhuriyeti TICCAA Fuarı Hakkında [TOBB]

Sayın Üyemiz,

Senegal Cumhuriyeti nin Birinci Uluslararası Turizm, Kültür ve El Sanatları Fuarı nı (TICAA), 28 - 30 Mayıs 2010 tarihleri arasında Dakar da düzenleyeceği bildirilmiştir.

Senegal deki turizm sektörünü hareketlendirmeyi ve tüm ülkelerle işbirliğini genişletmeyi hedefleyen etkinliğin, kamu kuruluşları, turizm acente ve ofisleri, meslek kuruluşları, tur operatörleri, konaklama ve ulaşım firmaları, deniz ve hava ulşatırma şirketleri, turizm reklam ve pazarlama ajansları ile ulusal ve uluslararası basın kuruluşları gibi turizmin tüm aktörlerine açık olduğu belirtilmiştir.

Konuyla ilgili detaylı bilgiye, Senegal Cumhuriyeti Büyükelçiliği nden ve aşağıdaki bilgileri verilen yetkililerden ulaşılabilir. İlgilenen üyelerimizin bilgilerine sunulur.

Senegal Cumhuriyeti Büyükelçiliği
Tel                  : 0 312 446 09 32 - 0312 446 09 63
E – mail          : senegalbuyukelciligi@gmail.com

Mr. Amadou Tidiane Fassa