* SIAL 2014 Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* SIAL 2014 Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı Hk.

Değerli üyemiz,

İstanbul Ticaret Odası’ndan alınan yazıda, 19-23 Ekim 2014 tarihleri arasında Fransa’nın Paris kentinde düzenlenecek olan “SIAL 2014 Uluslararası Gıda Fuarı’nın Türkiye milli katılım organizasyonunu gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

İstanbul Ticaret Odası organizasyonunda 2012 yılında gerçekleştirilen fuara 9.000 m²’lik alanda toplam 208 firma ile katılım sağlanmıştır. 2014 yılında Türkiye milli stantlarının yer alacağı bölümlerin ise genel gıda, bisküvi, çikolata ve şekerleme, içecek, dondurulmuş gıda olacağı ifade edilmektedir.

Söz konusu fuara katılmak isteyen üyelerimizin aşağıda iletişim bilgileri yer alan İstanbul Ticaret Odası ile temasa geçmeleri rica olunur.

İstanbul Ticaret Odası

Tel: 0-212-455 61 07 / 455 61 08 / 455 61 11