* SIAL Middle East 2010 Gıda Fuarı Hakkında [İTO] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* SIAL Middle East 2010 Gıda Fuarı Hakkında [İTO]

Sayın Üyemiz,

SIAL Middle East Fuarı`na milli katılım bu yıl İstanbul Ticaret Odası tarafından sağlanacaktır. Fuar ile ilgili bilgiler aşağıdadır.

Tatrih/Yer:               22-24 Kasım 2010 / Abu Dhabi - BAE
Katılım bedeli:          500 ABD $ / m2
İTO’dan sabit kur ile: 1 ABD $=1,40 TL(500 ABD$ x1,40TL=700 TL/m2)
Konu:                      Tüm gıda ve içecek ürünleri, ikram hizmetleri

• A ’dan Z ’ye tüm ana hizmetler katılım bedeline dahildir.
• İştirakçilerimizin %70 fuar desteğinden yararlanmalarını teminen çalışmalar İTO tarafından gerçekleştirilecektir.

SIAL Middle East 2010 Gıda Fuarı’na katılmak isteyen değerli girişimcilerin acilen İstanbul Ticaret Odası ile temasa geçmesi gerekmektedir.

İletişim Bilgileri:
İ S T A N B U L    T İ C A R E T      O D A S I