SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELİĞİ SEÇİMLERİ HAKKINDA DUYURU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELİĞİ SEÇİMLERİ HAKKINDA DUYURU

5684 sayılı Sigortacılık Kanunu uyarınca TOBB ile Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı tarafından ortaklaşa belirlenerek 06/04/2009 tarihinde yürürlüğe konulmuş olan “Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ile Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul ve Esaslar” doğrultusunda, Sigorta Acenteleri İl Delegeliği seçimleri 05 Temmuz 2018 Perşembe günü 09.30 ile 16.30 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

İl Delegesi adaylığı için başvurular ise 28 Haziran 2018 Perşembe gününden itibaren Muğla Ticaret ve Sanayi Odası tarafından kabul edilmeye başlanacak olup, söz konusu başvuruların alımına ilişkin süre 02 Temmuz 2018 Pazartesi günü mesai bitimi itibariyle sona erecektir.

Söz konusu Esaslar’a uygun olduğu tespit edilen adaylara ilişkin gerekli bilgileri içeren liste 03-05 Temmuz 2018 tarihleri arasında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ilan yerlerinde asılmak ve internet sitesinde yayımlanmak suretiyle seçim sonuna kadar ilan edilecektir.

Sayın üyelerimize duyurulur.