* Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimleri Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Sigorta Acenteleri İl Delegeliği Seçimleri Hakkında

Sayın Üyemiz,

5684 sayılı Sigortacılık Kanunu uyarınca, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ile Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı tarafından ortaklaşa belirlenerek 06.04.2009 tarihinde yürürlüğe konulmuş olan "Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi İle Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Seçimlerine Dair Usul Ve Esaslar" doğrultusunda, Sigorta Acenteleri İl Delegeliği seçimleri, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında 10 Ekim 2013 Perşembe günü gerçekleştirilecektir.

Seçim günü oy kullanma süresi saat 09:30 başlayıp,  16:30'da sona erecektir.

İl delegesi adaylığı için başvurular ise Muğla Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 3 Ekim 2013 Perşembe gününden itibaren kabul edilmeye başlanacak olup,  bu süre 7 Ekim 2013 Pazartesi günü mesai bitimi itibariyle sona erecektir.

Söz konusu esaslar’a uygun olduğu tespit edilen adaylara ilişkin liste 8-10 Ekim 2013 tarihleri arasında Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ilan yerinde asılmak ve internet sitesinde yayımlanmak üzere seçim sonuna kadar ilan edilecektir.

Diğer yandan, seçmen listelerine 19.09.2013 Perşembe gününden itibaren TOBB'nin  http://www.sigorta.org.tr adresli internet sitesinden ulaşılabilecektir.Seçim takvimini ve Sigorta Acenteleri Listesi ek dosyada bilginize sunulmuştur.

Seçim Takvimi
Sigorta Acenteleri Listesi