* Sn. Cumhurbaşkanımızın G. Kore Ziyareti Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Sn. Cumhurbaşkanımızın G. Kore Ziyareti Hakkında [TOBB]

Sayın Üyemiz,

TOBB`den alınan bir yazıda, Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gülün 13-16 Haziran 2010 tarihlerinde Kore Cumhuriyeti e resmi bir ziyarette bulunması planlandığı bildirilmiştir.

Söz konusu ülkede faal olan ve iş yapmayı planlayan işadamlarımızın katılımıyla TOBB/DEİK organizasyonunda oluşturulacak bir heyet bu ziyaret sırsında Sayın Cumhurbaşkanımıza refakat edecektir.

Ziyaret kapsamında, Sayın Cumhurbaşkanımız, Bakanlarımız ve beraberindeki resmi Türk heyetinin teşrif edecekleri, karşı ülkeden işadamlarının da katılımlarıyla gerçekleştirilecek İş Konseyi Toplantılarında işbirliği imkânlarının ele alınması ve firmalar arası ikili görüşmelere yer verilmesi planlanmaktadır.

Detaylı bilgileri ve katılım koşulları önümüzdeki günlerde bilahare duyurulacak olan söz konusu ziyaret programına katılmak isteyen firmalarımızın borsamızdan temin edecekleri “Ön Katılım Teyit Formunu” doldurarak 21 Mayıs 2010, cuma günü Mesai bitimine kadar avans miktarı olan 1,500 Euro’yu DEİK’in banka hesabına yatırarak (İş Bankası Beyoğlu Şubesi (1011)TL TR68 0006 4000 0011 0111 7015 60 EURO TR70 0006 4000 0021 0113 3147 26) banka dekontu ile birlikte DEİK’e iletmeleri gerekmektedir.

Ziyaret programı ve buna bağlı ziyarete katılım ücreti kesinleştirilecek ve avansın üzerine ödenecek tutar ayrı bir yazı ile avans ödemesi yapanlara bildirilecektir. İş adamları heyetine tanınan kontenjanın belirli bir sayıyla sınırlı olması nedeniyle katılımcı kayıtları, ödemesi yapılmış başvuruların DEİK’e intikal sırasına göre alınacaktır.

EK:

-      Ön Katılım Teyit Formu