* Sn. Cumhurbaşkanımızın Hollanda Ziyareti Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Sn. Cumhurbaşkanımızın Hollanda Ziyareti Hakkında

Sayın Üyemiz,

Türkiye-Hollanda Diplomatik İlişkilerinin Tesisinin 400. yılı kapsamında, T.C. Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül ‘ün 16 -19 Nisan 2012 tarihlerinde, Hollanda’ya gerçekleştireceği resmi ziyaret vesilesiyle, TOBB organizasyonunda ve DEİK işbirliğinde Türk işadamları heyeti ziyareti düzenleneceği bildirilmişti. Ziyaret Sayın Cumhurbaşkanımız ile birlikte özel uçakla yapılacaktır.

Söz konusu ziyaret kapsamında, Türk ve Hollanda iş dünyası temsilcilerinin geniş katılımıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın onurlandıracağı “Türkiye-Hollanda İş Forumu” düzenlenecektir. Katılımcıların sektörlerine ve taleplerine göre yapılacak firma eşleşmelerinin yanı sıra Türkiye ve Hollanda’ da yatırım ortamı, yatırım teşvikleri, iş yapma yöntemleri, tarım ve hayvancılık, lojistik&taşımacılık ve yenilenebilir enerji konularında paralel oturumlar düzenlenmesi öngörülmektedir. Ziyaretin taslak programı ve katılım  şartları ekte verilmektedir.

Anılan ziyaretin, uçak, konaklama, yerel transfer ve diğer organizasyon masrafları dahil paket program katılım ücreti 2400,- Euro’dur. Ön ödemesini gerçekleştirmiş katılımcılar için kalan bakiye 400,- Euro’dur. 4 Nisan 2012, Çarşamba gününden sonraki iptallerde ücret iadesi yapılmayacaktır.

Söz konusu ziyarete katılmak isteyenlerin ekte ve  “http://www.tobb.org.trIDEID/Sayfalar/AnaSayfa.aspx” adresinde yer alan, “Özel Sektör Heyeti Başvuru Formu”na bir resim ekleyip, eksiksiz doldurarak, ödeme dekontu ile birlikte en geç 4 Nisan 2012 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar, DEİK’e (E-mail: hollanda@deik.org.tr. Faks: 0212 339 50 65) iletmeleri gerekmektedir.

Anılan ziyaret kapsamında ikili goruşme talep eden firmaların ise ekte ve  “http://www.tobb.org.tr/DEID/Sayfalar/AnaSayfa.aspx” adresinde yer alan, Hollanda tarafınca hazırlanan “İkili Görüşme Talep Formu”nu ( Intake Form) İngilizce doldurarak, en geç 4 Nisan 2012 Çarşamba günü  mesai saati bitimine kadar, yukarıda verilen hollanda@deik.org.tr mail adresine iletmeleri gerekmektedir. Ziyarete ilişkin detaylı bilgi için irtibat bilgileri aşağıda verilmektedir.