* Soçi’ye Türk Yatırım ve Müteahhitlik Heyeti Ziyareti Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Soçi’ye Türk Yatırım ve Müteahhitlik Heyeti Ziyareti Hakkında [TOBB]

Sayın Üyemiz,

TOBB ’dan aldığımız bir yazıda, Türk-Rus İş Konseyi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar çerçevesinde, 21 – 24 Ekim 2010 tarihlerinde Soçi’ye bir Türk Yatırım ve Müteahhitlik Heyeti ziyaretinin düzenlenmesi planlandığı bildirilmektedir. Taslak programı ekte sunulan ziyarete ilişkin ayrıntılı bilgi, katılım teyidi veren firma temsilcilerine bilahare iletilecektir.

Söz konusu ziyaretin katılım bedeli, otel konaklama ve kahvaltı, toplantı, görüşmeler ve tesis ziyaretlerinin organizasyonu, Soçi/Adler havalimanından itibaren tüm ziyaret süresince yapılacak transferler, rehber-tercüman hizmetleri dahil olmak üzere kişi başı 1.600 USD olup, katılım ücretlerinin DEİK banka hesabına (Türkiye İş Bankası Beyoğlu Şubesi (1011), USD Hesap No: 3314553, Hesap Adı: DEIK Avrasya İş Konseyi Hs., IBAN: TR850006400000210113314553, Swift: ISBKTRISXXX) yatırılarak banka dekontu ve ekteki katılım formunun doldurularak en geç 15 Ekim 2010, Cuma günü mesai bitimine kadar DEİK’e (Nurengiz Eşki, tel. (212) 339 50 54, faks: (212) 270 37 84; e-mail:
avrasya@deik.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Gidiş-dönüş uçak biletleri ve Rusya vizesi işlemleri, katılımcılar tarafından münferit şekilde yapılacak olup, aşağıdaki irtibatlardan DEİK’in çalıştığı acentelere ulaşılabilmektedir.

Uçak bileti için:

Setur Servis Turistik A.Ş.
Ebru Erdem
Tel.: (216) 554 37 00 / 554 37 78 dir.
Faks: (216) 474 06 79
ebrue@setur.com.tr için:

Vize

Rustur firması
Cemalettin Yurbaş
Tel: (0212) 251 77 28 (pbx)
Faks: (0212) 251 71 81
info@rustur.net; rustur@rustur.net