STAJYER ÖĞRENCİ TALEBİ BAŞLADI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

STAJYER ÖĞRENCİ TALEBİ BAŞLADI

Değerli üyelerimiz,

Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından Odamıza gönderilen 01.03.2016 tarihli ve 27831759-250.05/114 sayılı yazıda, Yiyecek ve İçecek Hizmetleri ile Konaklama ve Seyahat Hizmetleri öğrencilerinin, 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında işletmelerde yapacakları beceri eğitimi başvurularının başladığı belirtilmektedir.

Söz konusu yazıda; Yiyecek İçecek Hizmetleri alanından, Servis Dalı’ndan, Mutfak Dalı’ndan, Konaklama ve Seyahat Hizmetleri alanından, Rezervasyon Dalı’ndan olmak üzere tüm stajyer öğrenci taleplerinin ekte yer alan ‘İşletme Öğrenci Talep Formu’ doldurulması suretiyle,  18 Mart 2016 tarihine kadar Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne iletilmesi gerektiği ifade edilmektedir.