* Tacikistan Duşanbe Fuarı ve Türk Orta Asya İş Forumu [DEİK] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Tacikistan Duşanbe Fuarı ve Türk Orta Asya İş Forumu [DEİK]

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nden alınan bir yazıda, 16 – 18 Mart 2010 tarihlerinde Tacikistan’ın başkenti Duşanbe’de “Duşanbe Uluslararası Ticaret ve Sanayi Fuarı”nın  İpekyolu Uluslararası Fuarcılık, Expo Centralasia, Dış Ticaret Müsteşarlığı’nın desteği ile Merkür Fuarcılık tarafından Türkiye milli katılımı ile düzenleneceği bildirilmiştir.

Duşanbe Fuarı kapsamında, DEİK / Türk – Tacik İş Konseyi  ve Tacikistan Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile 17 Mart 2010 tarihinde Türk – Orta Asya İş Forumu’nun düzenlenmesi düşünülmektedir.

Sözkonusu ziyart ile ilgilenen üyelerimiz, ekte yer alan bilgiler çerçevesinde en geç 10 Mart 2010 tarihine kadar katılım teyitlerini DEİK`e iletmeleri ve katılım ücretini ise paket programı hazırlayan Gama Turizm`e ödemeleri gerekmektedir.

EK-1 Başvuru Formu

EK-2 Program