* Tanzanya Çalışma Yemeği Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Tanzanya Çalışma Yemeği Hakkında

Değerli Üyemiz,

DEİK/Türk-Tanzanya İş Konseyi tarafından, T.C. Dışişleri Bakanlığı koordinasyonunda, Tanzanya Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı Sayın Bernard Membe’nin ülkemize gerçekleştirecekleri resmi ziyaret vesilesiyle 09 Mayıs 2014 Cuma günü, 13:00-15:00 saatleri arasında, İstanbul’da, konuk Bakan’ın katılımıyla bir çalışma yemeği düzenlenmesi planlanmaktadır.

Tanzanya, son on yılda Sahra Altı Afrika’da ortalama %6,9 büyüme oranı ile en iyi ekonomik performansı sergileyen ülke olmuştur. Geçtiğimiz yıl da %7 oranında büyüme sergilediği tahmin edilmekte olup, bu yıl söz konusu rakamın %7,2 oranında gerçekleşmesi beklenmektedir. Ülkenin gelişmekte olan sektörlerinden başlıca madencilik, turizm, altyapı geliştirme, inşaat, telekomünikasyon ve ulaşımdır.

Bu kapsamda, Tanzanya Dışişleri ve Uluslararası İşbirliği Bakanı ile tanışma imkanı sağlayacak söz konusu çalışma yemeğine katılmak isteyen üyelerimiz tarafından ekte yer alan katılım formunun doldurularak, 100 TL katılım ücretinin, DEİK Türk-Afrika İş Konseyleri adına İş Bankası Beyoğlu Şubesi (1011) TR16 0006 4000 0011 0111 7015 26 IBAN numaralı 1701526 no’lu TL hesaba yatırıldığını gösteren dekont ile birlikte 7 Mayıs 2014 Çarşamba gününe kadar DEİK’e (İlgiliKişi: GörkemKarabeyoğlu, Tel: 0212 339 50 61, E-posta: afrikabolgesi@deik.org.tr ) iletilmesi gerektiği hususunu bilgilerinize sunarım.

Katılım Formu
Heyet Listesi