* Tanzanya’da Madencilik Alanında Yatırım Semineri Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Tanzanya’da Madencilik Alanında Yatırım Semineri Hakkında [TOBB]

Sayın Üyemiz,

Türkiye-Afrika Odası tarafından Türk-Afrika İş Konseyleri işbirliği ile 4 Mayıs 2010 tarihinde İstanbul, TOBB Plaza’da “Tanzanya’da Madencilik Alanında Yatırım Semineri” düzenlenecektir.

Türkiye-Afrika Odası tarafından Türk-Afrika İş Konseyleri işbirliği ile 4 Mayıs 2010 tarihinde Tanzanya Dubai Başkonsolosluğu Ticaret Merkezi Direktörü Cleophas K. Ruhumbika başkanlığında kamu ve özel sektör temsilcilerinden oluşan ve Tanzanya Madencilik ve Enerji Bakanlığı’ndan da bir yetkilinin eşlik edeceği heyetin katılımıyla İstanbul, TOBB Plaza’da “Tanzanya’da  Madencilik Alanında Yatırım Semineri” düzenlenecektir.

Güney Afrika ve Gana’dan sonra Afrika’nın en büyük üçüncü altın üreticisi olan Tanzanya’da madencilik alanında yatırım potansiyeli ve fırsatları ile spesifik yatırım projelerinin tanıtılacağı Semineri takiben madencilik, mücevher ve değerli taşlar sektörlerinde faaliyet gösteren Türk ve Tanzanyalı iş adamları arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede Tanzanya’nın önde gelen madencilik şirketlerinin temsilcileri ile biraraya gelme fırsatı sağlayacak söz konusu seminere katılmak isteyen üyelerimiz tarafından ekte yer alan katılım formunun eksiksiz doldurularak, DEİK üyeleri için 50 Euro üye olmayan firmalar için 75 Euro katılım bedelinin T.C. İş Bankası Beyoğlu Şubesi (1011) DEİK Afrika İş Konseyi 3314642 No’lu Euro hesabına (IBAN No: TR10 0006 4000 0021 0113 3146 42) yatırıldığını gösteren dekontla birlikte, en geç 19 Nisan 2010 günü mesai bitimine kadar DEİK’e (Shihab ADAM, Tel: +90 212 339 50 51; Faks: +90 212 270 35 92; e-posta: shadam@deik.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Ekler:

-1- Katılım Formu