* Tarım Yıldızlarını Arıyor - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Tarım Yıldızlarını Arıyor

İZMİR TİCARET BORSASI
YILDIZLARI’NI SEÇİYOR

Tarımda bilinçli üretimin yaygınlaştırılması, verimliliğin ve kalitenin artırılması, yeni teknolojilerin etkin kullanımının sağlanması için üretimi ve üreticiyi teşvik etmektir.Bu kapsamda  Ege Bölgesi sınırları içinde, 0-199 dekar alanda tarımsal üretim yapan, Çiftçi kayıt sistemine dahil, kadın-erkek tüm Pamuk, Üzüm, İncir ve Zeytin üreticileri aday olabilir. İzmir Ticaret Borsası, her üründe “Tarımın Yıldızı” seçilecek üreticilere 5,000 TL, ayrıca her bir üretim dalında belirlenecek iki üreticiye kadar, 2,000’er TL teşvik ödülü verecek, sponsor firmalar tarafından da çeşitli ödüller dağıtılacaktır.

Son başvuru tarihi 30 Temmuz 2010’dur. Daha fazla bilgi ve başvuru formuna İzmir Ticaret Borsası’nın http://www.itb.org.tr/TR/Default.aspx adresinden alabilirsiniz.