* Taylandlı Firma Temsilcileri ile İkili Görüşmeler Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Taylandlı Firma Temsilcileri ile İkili Görüşmeler Hk.

Sayın Üyemiz,

Tayland Kraliyet Hükümeti Uluslararası Ticareti Geliştirme birimine bağlı olarak İstanbul’da Ticaret Ataşeliği görevini sürdürmekte olan Tayland Ticaret Merkezi ve DEİK işbirliğinde; gıda, enerji, otomotiv, altyapı ve turizm alanlarında faaliyet gösteren Tayland’ın önde gelen firmalarının temsilcilerinden oluşan bir heyet ile 6 Temmuz 2013 Cumartesi günü Swiss Otel The Bosphorus’da 10:30 - 12.00 saatleri arasında ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir.

İkili görüşmeler ile eş zamanlı olarak “Tayland Tatları” tanıtımı gerçekleştirilecek olup, katılımcı firma detayları ilişikte bilgilerinize sunulmuştur. Etkinliğe katılmak isteyen üyelerimizin katılım teyitlerini DEİK’e ( Dilek Morgül; dmorgul@deik.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Heyet Listesi