Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkında Yönetmelik Taslağı Görüşleri Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Değerli Üyemiz,

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Genel Müdürlüğünce hazırlanan Tehlikeli Maddelerin Karayoluyla Taşınması Hakkındaki Yönetmelik Taslağı, Tehlikeli Maddelerin Demiryoluyla Taşınması Hakkındaki Yönetmelik Taslağı ve Kombine Taşımacılığı Yönetmelik Taslağına https://uhdgm.uab.gov.tr/taslaklar adresinden ulaşabilirsiniz.

Söz konusu taslaklar ilgili görüşlerinizin en geç 8 Ekim 2020 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamızın info@fto.org.tr  adresine iletebilirsiniz.