* Tekel Ruhsatları Yenileme ve Vize İşlemleri Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Tekel Ruhsatları Yenileme ve Vize İşlemleri Hakkında

TEKEL RUHSATLARI YENİLEME VE VİZE İŞLEMLERİ HAKKINDA

ÜYELERİMİZE DUYURU

İlçemizde tütün mamulleri ve alkollü içecek satan işyerlerinin  Tekel Ruhsatı Yenileme ve Vize İşlemleri ” 18.01.2010 – 22.01.2010 tarihleri arasında Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası ‘ nda yapılacaktır.

Bu tarihlerin dışındaki zamanlarda yapılacak “ Tekel Ruhsatı Yenileme ve Vize İşlemleri ”  ise her hafta çarşamba günleri Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası ‘ nda yapılacaktır.

Üyelerimize duyurulur.

YENİ RUHSAT ALACAKLAR İÇİN GEREKENLER:

1.      1 resim

2.      Nüfus cüzdan fotokopisi

3.      İkametgah

4.      Sabıka kaydı ( son  6 ay içinde alınmış)

5.      Vergi Levhası fotokopisi

6.      Oda kayıt belgesi

7.      Ticaret Sicil Tasdiknamesi

8.      İşyeri Açma Ruhsat fotokopisi

9.      1 adet telli dosya

10.    Anasözleşmenin ilk ve son sayfa fotokopisi