TENOFEST 2021 FESTİVALİ BAŞVURULARI BAŞLADI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TENOFEST 2021 FESTİVALİ BAŞVURULARI BAŞLADI

TEKNOFEST 2021 FESTİVALİ

Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ve T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde, Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ve üniversitelerin destekleriyle düzenlenmektedir.

Festival kapsamında gerçekleştirilecek “Teknoloji Yarışmaları” için https://teknofest.org/yarismalar.html üzerinden başvurular başlamıştır. Başvuru için belirlenen son tarih ise 28 Şubat 2021’dir.

Gençlerin milli teknoloji üretme ve geliştirme konusunda ilgilerinin arttırılması hedeflenerek bu alanlarda çalışan binlerce gencin projesine destek olmak için bu yıl ön eleme aşamasını geçen takımlara toplamda 5 Milyon TL'nin üzerinde malzeme desteği sağlanacaktır. TEKNOFEST’te yarışıp dereceye girmeye hak kazanan takımlar ise 5 Milyon TL'nin üzerinde ödülün sahibi olacaktır.

21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleştirecek olan Teknofest 2021 ile ilgili detaylı bilgiye ve ilkokul seviyesinden ortaokul, lise, üniversite, lisansüstü ve mezun seviyesine kadar nitelikli binlerce gencimizin başvurabileceği yarışma başlıklarının yer aldığı Festival Tanıtım Metnine ekteki dökümandan ulaşabilirsiniz.

Festival Tanıtım Metni