THOMAS COOK KREDİ DESTEK PAKETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

THOMAS COOK KREDİ DESTEK PAKETİ

İngiliz Tur Operatörü Thomas Cook 23 Eylül 2019 tarihi itibariyle iflas ettiğini tüm dünyaya duyurmuştur.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımızın Kültür ve Turizm Bakanımızla yaptığı görüşme neticesinde Thomas Cook’ tan alacaklı olan üyelerimizin, Kredi Destek Paketi başvurularını Odamız aracılığıyla da gerçekleştirebilmelerine karar verilmiştir.

Tur Operatörü Thomas Cook’ un operasyonunu durdurduğu ülkelerdeki birimlerden alacaklı olan ülkemizdeki konaklama tesisi işletmelerinden Kültür ve Turizm Bakanlığımız ile Hazine ve Maliye Bakanlığımız tarafından hazırlanan Kredi Destek Paketi’nden yararlanmak isteyen üyelerimizin; ekte yer alan şablon ile dilekçeyi düzenleyerek ve dilekçe ekinde istenilen diğer bilgi ve belgeler ile birlikte en geç 14 Ekim 2019 Pazartesi günü mesai saati bitimine kadar Odamıza başvurularını ulaştırmaları gerekmektedir.

İlgili Üyelerimize duyurulur.

Detaylı Bilgi: