TİCARET BAKANLIĞINDAN ÖNEMLİ DUYURU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TİCARET BAKANLIĞINDAN ÖNEMLİ DUYURU

Ticaret Bakanlığı’nın 03/04/2019 tarih ve 68460249-951.01.04 sayılı yazısında, Suudi Arabistan Büyükelçiliğinden bir notaya atfen, Büyükelçiliğin Ticaret Ateşeliğine bazı Türk şirketleri tarafından Suudi Arabistan Krallığı İçişleri Bakanlığınca açıldığı ileri sürülen bazı ihalelerle ilgili bilgi edinme taleplerini iletmesi üzerine yapılan araştırmada, kimliği belirsiz bazı kişi veya mercilerin Suudi Arabistan Krallığı İçişleri Bakanlığının sahte imza ve mührünü kullanmak suretiyle Türk şirketlerini dolandırmaya teşebbüs ettiğinin anlaşıldığı belirtilmektedir.

Bahse konu sahte imza ve mühürleri içeren evraklar Ekte yer almaktadır.

Üyelerimize önemle duyurulur.