* Ticaret Sicili Müdürlüğü`nden Silinecek Münfesih Şirketler Listesi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Ticaret Sicili Müdürlüğü`nden Silinecek Münfesih Şirketler Listesi

Fethiye Ticaret Sicili Müdürlüğü

Bilgileri aşağıda yer alan anonim ve limited şirketlerin ticaret sicili kayıtları üzerinde yapılan inceleme neticesinde, 24/6/1995 tarihli ve 559 sayılı Türk Ticaret Kanununun Bazı Maddelerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Hükmünde Kararname gereğince, sermayelerini anılan Kanun Hükmünde Kararname ile öngörülen tutarlara çıkarmamış oldukları tespit edildiğinden münfesih durumda olduğu anlaşılmıştır.

6102 sayılı Türk Ticaret Kanununun geçici 7 nci maddesi uyarınca, şirketlerin iş bu ihtarın ilanından itibaren iki ay içinde tasfiye memurunun bildirilmesi, ayrıca şirketin davacı veya davalı sıfatıyla devam eden davasının bulunup bulunmadığına ilişkin yazılı beyanın Müdürlüğümüze verilmesi gerekmektedir.

Belirtilen süre içerisinde tasfiye memurunun bildirilmemesi halinde şirketin unvanı ticaret sicilinden silinecek olup, şirkete ait malvarlığının kaydın silindiği tarihten itibaren on yıl sonra Hazineye intikal edeceği ve bunun kesin olduğu ihtaren ilan olunur.

Mustafa ERGİN                                                                                              Fethiye Ticaret Sicili Müdürü

EK:

• Ticaret Sicili Müdürlüğünden Silinecek Münfesih Şirketler