TİM İNOVALİG 2017 YARIŞMASI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TİM İNOVALİG 2017 YARIŞMASI

Türkiye’nin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve ülkemizin inovasyon şampiyonlarını belirleyen inovaLİG programı bu yıl Türkiye’de 4.kez gerçekleştirilecektir. İnovaLİG 2016’da ulaşılan 761 başvuru sayısı ile Türkiye, IMP rove programına katılımın en yüksek olduğu ülkelerden biri haline gelmeyi başarmıştır. 2016 yılının kazananları, Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımı ile Türkiye İnovasyon Haftası’nda ödüllerini almıştır.

İnovaLİG ile şirketler hem inovasyon yetkinlikleri bazında yarışmakta hem de inovasyon kültürlerini interaktif bir platformda geliştirme fırsatı bulmaktadır. İnovasyon değerlendirmesini tamamlayan her firmaya,  kapsamlı inovasyon değerlendirme ve kıyas analizi raporu ücretsiz olarak sunulmaktadır. Bu anlamda İnovaLİG sayesinde firmalarımızın orta ve uzun vadeli hedeflerine odaklanmasına, yıllar içerisinde inovasyon gelişmelerini takip edebilmelerine ve gözlemlerine imkan sağlamaktayız. Özellikle ihracatçı firmalarımızın 2023 hedeflerine ulaşma noktasında hangi konumda olduklarına ayna tutmakta ve 2023’e giden vizyonu belirlemekteyiz.

Bu kapsamda firmalarımızı hem inovasyon gelişmelerini görmesi, hem de inovasyon alanında edindiğimiz tecrübeye ortak olmaları için 30 Nisan 2017 tarihine kadar www.inovalig.com adresinden İnovaLİG 2017’ye ücretsiz olarak katılmaya davet etmekteyiz.

İnovaLİG 2017 yarışmasına ilişkin detaylı bilgi ve başvuru için TIKLAYINIZ