TİSK 2018 KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÖDÜLLERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TİSK 2018 KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÖDÜLLERİ

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) tarafından; kurumsal sosyal sorumluluk alanında farkındalığın arttırılıp şirketleri teşvik etmek amacıyla ilk olarak 2014 yılında uygulanan “TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” programı 2018 yılı için başlatıldı.

Ödül Programı kapsamında GAN TÜRKİYE Özel Ödülü’nün yanı sıra bu yıl Toplumsal Cinsiyet Eşitliği ve Girişimcilik Özel Ödülleri verilecek. Büyük Ödül ve Özel Ödüller dahil her kategoride biri büyük ölçekli diğeri KOBİ olmak üzere 2’şer şirkete toplamda 18 şirkete ödül verilmesi öngörülüyor.

TİSK'ten yapılan açıklamada “TİSK 2018 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” sürecinde proje başvurularının  9 Kasım 2018 tarihine kadar kabul edileceği bildirilerek başvuru formu ve detaylı bilgiye www.tisk.org.tr ve http://csrforall.eu/tr/index.php adreslerinden ulaşılabildiği kaydedildi.

Tüm üyelerimize duyurulur.

Ek: