TİSK YARIŞMA VE ÖDÜL DUYURUSU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TİSK YARIŞMA VE ÖDÜL DUYURUSU

Türkiye İşveren Sendikaları Konfedearsyonu’nun (TİSK) Geleneksel “ Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri” 2017 Yaşıma Süreci Başladı.

TİSK tarafından kurumsal sosyal sorumluluk alanında farkındalığı artırıp, şirketleri teşvik etmek amacıyla uygulanan “TİSK Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri programına başvurular TİSK tarafından 17 Kasım 2017 tarihine kadar kabul edilecek olup, başvuru formu ve detaylı bilgiye www.tisk.org.tr ve http://csrforall.eu/tr/index.php adreslerinden ulaşılabilmektedir.

Ocak-Şubat 2018 döneminde düzenlenmesi öngörülen törenle ödüllerinin sahiplerini bulacağı söz konusu program tüm üyelerimizin bilgilerine duyurulur.

Detaylı Bilgi için;

Doğaç GÜRSEL