Tiveco 2018 SL Firması Hakkında Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Tiveco 2018 SL Firması Hakkında Hk.

TOBB tarafından Odamıza iletilen yazıda, Barselona Ticaret Ataşeliği'nden alınan yazıya atfen, İspanya/Tarragona şehrinde mukim Tiveco 2018 SL şirketi ile ilgili bir şikayet ulaştığı, Ataşeliğimizce yapılan araştırmalar çerçevesinde adı geçen firma ile ilgili daha önceki dönemlerde de parası ödenen ürünlerin teslimatının yapılmadığı şeklinde şikayetlerin tespit edildiği, plastik sektöründe faaliyet gösteren ve detaylı bilgileri aşağıda mevcut olan Tiveco 2018 SL şirketi ile yapılacak ticari faaliyetlerde dikkatli olunması gerektiği ifade edilmektedir.

TIVECO 2018 SL Vergi numarası: B55736698 Adres: C/ Viart Interior 2 - Nave 6 (Perafort) Poligono Industrial, Carrer C, Parcela 167, 43897, Tarragona

Ana aktivite: 4676 (NACE Code) Yönetici: MUHAMMAD SHOAIB LIAQAT

Diğer yöneticiler: JOSÉ MARÍA SAMINO HERRERO (Director of Marketing and Commercial Management)

YASIRA INAYAT (Import/Export Manager) Website: https://www.tiveco2018.com/