TOBB 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurten Öztürk'ün katılımları ile Dünya Kadınlar Günü Etkinliği, 9 Mart 2022 Çarşamba günü Ankara'da Birlik Merkezi'nde düzenlenecektir.

Dünya Kadınlar Günü Etkinliği'ne TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi üyelerinin TOBB Kadın Çalışmaları Kurulu Üyelerinin, Oda/Borsa kadın yönetim kurulu başkanları, kadın yönetim kurulu üyeleri ve kadın meclis başkanlarının katılabilecektir. Katılımcıların 24 saat öncesinden PCR testi yaptırmaları ve test sonuçlarının pdf şekli ile Girişimcilik Müdürlüğü'ne (girisimcilik@tobb.org.tr) iletmeleri zorunludur. Katılımcıların, 8 Mart veya 9 Mart 2022 tarihinde giriş yapabilecekleri şekilde Birliğimiz tarafından belirlenen otelde 1 gece konaklama bedeli, havaalanı ve şehir içi transferleri Birliğimizce sağlanacaktır. Gerekli planlamanın yapılabilmesi amacıyla http://girisimcilik.tobb.org.tr adresinden teyitlerinin ivedilikle yapılması gerekmektedir.

TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu'nun Kadın Üyeleri ise etkinliği çevrim içi olarak http://webinar.tobb.org.tr  üzerinden de takip edilebilecektir.

Toplantıya katılmak veyatakip etmek isteyen kadın üyelerimize duyurulur.

Program:

10.00              TOBB Birlik Merkezi’nde Buluşma