TOBB`DAN ARNAVUTLUK`TA ÖZEL SEKTÖR HEYETİ PROGRAMI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB`DAN ARNAVUTLUK`TA ÖZEL SEKTÖR HEYETİ PROGRAMI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden Odamıza iletilen yazıda, Tiran Büyükelçiliği, Arnavutluk Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (UCCIAL) ve Arnavutluk-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (ATTSO) işbirliğinde, 2 Aralık 2019 tarihinde Arnavutluk'un başkenti Tiran'da, "Arnavutluk-Türkiye Ekonomi ve Yatırım Konferansı" düzenleneceği bildirilmektedir.

Foruma Türk ve Arnavut özel sektör temsilcilerinin yanı sıra, üst düzey hükümet temsilcilerinin ve akademisyenlerin katılımının beklendiği,  bu çerçevede, TOBB tarafından, söz konusu Foruma katılmak üzere, 1-3 Aralık 2019 tarihlerinde, TOBB Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında, Arnavutluk-Tiran'a yönelik bir Özel Sektör Heyeti Ziyaret Programı düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda devamla, forum kapsamında gündeme alınacak öncelikli sektörlerin enerji, altyapı, tarım ve turizm olarak tespit edildiği, ikili iş görüşmelerinde Türk ve Arnavut özel sektör katılımcılarının bu kapsamda görüşmeler gerçekleştirme fırsatı bulabilecekleri belirtilmektedir. Ziyarete ilişkin program ve katılım formu arnavutluk.tobb.org.tr  adresinde yer almaktadır.

Ziyarete katılmak isteyen firma temsilcilerinin konaklama, uçak, transferler, yemek vb. organizasyon giderlerini karşılamak üzere, TOBB tarafından görevlendirilen GOLDENBAY TURİZM YATIRIMLARI A.Ş.'nin Türkiye İş Bankası Şişli Ticari Şubesi, TR10 0006 4000 0011 3980 0311 76 IBAN numaralı Türk Lirası hesabına 9.500,- Türk Lirası ön avans bedeli ödemeleri gerekmektedir. Katılım bedelinin kesinleşmesini takiben, bakiye tutarın ziyaret öncesinde katılımcılardan talep edileceği belirtilmektedir.

Firma temsilcilerinin arnavutluk.tobb.org.tr adresinde yer alan başvuru formunu doldurduktan sonra yüksek çözünürlüklü ".jpeg" formatında bir fotoğraf ve pasaportun renkli kısmı ile ödeme yaptıklarına dair dekontu arnavutluk@tobb.org.tr adresine iletmeleri gerektiği bildirilmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.

NOT: Umuma mahsus, Hususi, Hizmet ve Diplomatik Pasaport hamilleri 90 gün süreyle Arnavutluk vizesinden muaftır.