* TOBB`un Yeni Web Arayüzünde Uluslararası İşbirlikleri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* TOBB`un Yeni Web Arayüzünde Uluslararası İşbirlikleri

Sayın Üyemiz,

TOBB web sayfaları, camiamızın bilgilere daha hızlı ulaşmasını sağlamak, daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla 2011 yılı başında yenilenmiştir.

Tasarımda yapılan değişiklikler sadece ana sayfa ile sınırlı kalmamış aynı zamanda Birliğimiz birimlerine ait sayfalar ve sunulan hizmetlere ait farklı temalardaki web siteleri de oluşturulan yeni tasarıma göre yeniden düzenlenmiştir.

Kullanıcıların ihtiyaç duydukları bilgilere en kısa sürede ulaşabilmeleri için birbirleriyle ilişkili olan bilgiler sınıflandırılarak bir araya toplanmıştır. Yeni ara yüzde haberler, duyurular, hizmetler ve birim sayfalarına kolaylıkla ulaşılabilmektedir.

Yeni ara yüzde sağ taraftaki bölümde, Türk ihracatçısı ile yabancı ithalatçının buluşma ortamı olan “Uluslararası İşbirlikleri” başlığı bulunmaktadır. Bu başlık altında;

•Türkiye’den İşbirliği Teklifleri,
•Dünyadan İşbirliği Teklifleri,
•İhale – Özelleştirme - Yatırım,
•Ülke Duyuruları,
•TOBBIOS - TOBB İş Olanakları Sistemi

alt başlıkları bulunmaktadır.

Özellikle işbirliği konularındaki uygulamalar ile firmalarımız, dış ticaretle ilgili alım, satım ve işbirliği taleplerini web sitesi üzerinde yayınlayabilmekte ve yabancı firmalardan gelen talepleri inceleyebilmektedirler.

Firmalarımız ayrıca, ilgilendikleri ürün grubuyla ilgili bir talebin sisteme girişinin yapılması durumunda otomatik olarak e-posta yoluyla bilgilendirilmektedirler. Söz konusu işbirliği sistemlerinin ayrıntılı tanıtımı ekte sunulmaktadır.

Mevcut pazarlarımızın güçlendirilmesi, yeni pazarlara açılım sağlanması ve ülkemizde sürdürülebilir ihracat artışını sağlamak amacıyla, bu uygulamalarımızdan üyelerinizin ve yurtdışındaki muhataplarınızın bilgilendirilmesi önemli katkı sağlayacaktır.

www.tobb.org.tr