TOBB VE ÇİÇEK SEPETİ İŞBİRLİĞİ İLE KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

TOBB VE ÇİÇEK SEPETİ İŞBİRLİĞİ İLE KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve ÇiçekSepeti işbirliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadın girişimcilerin e-ticarete yoluyla işlerini büyütmeleri desteklenecektir.İşbirliği kapsamında, 23-24 Mart 2021 tarihlerinde iki gün boyunca başvurular kabul edilecektir.

Kadın Girişimcilerimize Özel Programımıza Kimler başvurabilir?

1) Kendi adınıza kurulan bir işletmeniz varsa,
2) Bu işletmedeki payınız 51% ve üzerinde ise,
3) Adi Ortaklık şirket türünde iki ortağın da girişimci kadın olması durumunda

Başvurularınız yukarıdaki kriterler çerçevesinde incelenecek olup, uygun olan kadın girişimcilerimize sağlanacak imkanlar:

· Satışlar üzerinden alınan komisyonlarda 20.000 TL'ye kadar %0 komisyon

· 1 yıl Listeleme Bedeli muafiyeti

·  250 TL site içi pazarlama bütçesi

·  Eğitim desteği

23-24 Mart'a özel Kadın Girişimcilerimiz için hazırladığımız kampanyamızdan faydalanmak isteyen bayilerin "Pazaryerinde kendi ürünlerimi satmak istiyorum" başlığından başvuru yapmalarını rica ederiz. Kampanyayla ilgili detaylara https://www.ciceksepeti.com/ciceksepetinde-satis-yap linkinden ulaşabilirsiniz.